Villa Principe

INFO : 

Villa Principe je kombinacija moderne i tradicionalne izgradnje smještene u zelenoj unutrašnjosti Istre nedaleko Grožnjana, slikovitog grada umjetnika i centra svjetske muzičke omladine nadaleko poznatog i po Jazz festivalu. Objekt se sastoji od smještajne jedinice -novoizgrađene prizemne kuće smještene na vlastitoj okućnici od 1.300 m2. Hortikulturalno uređenje prekrasan pogled na razigrani okoliš ,mirno i spokojno okruženje garantira nezaboravni odmor daleko od gužvi naseljenih mjesta.
Inače ,Grožnjan je proglašen Svjetskim mjestom susreta glazbene mladeži jer predstavlja međunarodni kulturni laboratorij posvećen promociji kulturnih vrijednosti.Uz visoko umjetničko obrazovanje i brojne glazbene radionice i koncerte opuštajući ambijent Grožnjana i ljepota prirode nudi intelektualno i umjetničko obogaćivanje.

Na ograđenoj okućnici nove kuće gostima je na raspolaganju prostrani bazen površine 50 m2, ljetna kuhinja sa natkrivenom terasom za objedovanje na otvorenom sa prekrasnim panoramskim pogledom na Motovun, parkiralište za tri vozila, stol za stolni tenis i igralište za djecu.  

Vlasnik kuće živi na imanju, no novoizgrađena kuća sa zasebnom okućnicom i bazenom stoje na raspolaganju isključivo gostima Ville Principe. 

Kuća za odmor za 6+2 osoba sa jednom smještajnom jedinicom ukupne je površine cca 150 m2.  Smještajna jedinica je novoizgrađena prizemna kuća površine 150 m2 koja se sastoji od ukusno uređenog i prostranog dnevnog prostora sa potpuno opremljenom kuhinjom, stolom za objedovanje i dnevnim boravkom sa panoramskim pogledom na Motovun i zelenu dolinu, tri dvokrevetne sobe sa SAT-TV od kojih jedna sa francuskim krevetom i tuš/WC, jedna sa odvojenim krevetima i tuš/WC te jedna sa francuskim krevetom i kupatilom/WC sa hidromasažnom kadom-jacuzzijem, zaseban WC te posebna prostorije sa finskom saunom. Iz dvije spavaće sobe, kao i iz dnevnog boravka izlazi se na terase sa sjedećim garniturama i bazen površine 50 m2. 

Opremljenost kuće 

-  potpuno klimatiziran objekt ,  otvoreni bazen (50 m2) ,  ležaljke za sunčanje (10 komada) ,  wi-fi internet ,  opremljena kuhinja sa posuđem i aparatima ,  kombinacija modernog i antiknog namještaja 

-  4 x SAT-TV ,  hladnjak sa ledenicom ,  hladnjak za vino ,  električni štednjak ,  pećnica ,  aparat za filter kavu ,  toaster ,mikrovalna pećnica,  kuhalo za vodu,  perilica suđa ,  perilica rublja ,  pegla i stol za peglanje ,  sef,  dječji krevetić ,  dječja hranilica ,  privatni parking za 3 vozila ,  podno grijanje,  ljetna kuhinja sa roštiljem i terasom ,  dječje igralište ,  stol za stolni tenis,  njegovana okućnica od 1.300 m2. 

 • Grožnjan - Grisignana
  Grožnjan - Grisignana Grožnjan is located above the Mirna River valley on a hill above the sea level…
 • Antonci
  Antonci A village of Antonci is situated on the slopes by the Mirna valley.Next to the…
 • Bijele zemlje
  Bijele zemlje The Bijele Zemlje region has had communications routes since prehistoric times and later, during the…
 • The Mirna Valley
  The Mirna Valley Ancient Via Flavia, leading from Buje to Pula, crosses the Mirna at the bridge known…
 • Kostanjica
  Kostanjica If you turn from the ancient Via Flavia at Ponte Porton, you will find yourself…
 • Kuberton
  Kuberton Abandoned and then reinhabited, the place invites you to visit. riving from Marusici to Sterna,…
 • Makovci
  Makovci Village facing a spacious plateau. New and old - past and future in one place.…
 • Martinčići
  Martinčići Captivating beauty of a picturesque village on a hill. Old farm buildings are reminders of…
 • Parenzana
  Parenzana Gradnja pruge započela je u svibnju 1900. nakon što su se sve zainteresirane strane usuglasile…
 • Šterna
  Šterna The Sterna municipal area was once very large. It included Kuberton, Topolovec, Kucibreg, Cepici and…
 • Vrnjak
  Vrnjak Vrnjak is situated on a steep hill side. High enough for a good view. Low…
 • Završje
  Završje Zavrsje is nested on a 240-metre high hill, amid marl and sandstone mountainous area where,…

©:
Turisticka zajednica opcine Grožnjan
Ente per il turismo - Comune di Grisignana
Touristichegemeinschaft Grožnjan
Tourist association Grožnjan

Development: Studio WEB ART